usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
arché projesi akademik yaz kampları, şirince
Sadece teknik konularla ilgilenen sıkıcı bir mühendis olmayın. Beşeri bilimler, sanat, sosyal iletişim gibi konularda da kendinizi geliştirin. İşte bunu yapmak için harika bir yöntem, Arché! Gelin yazın Şirince´de Matematik Köyünde, Tiyatro Medresesinde beraber mühendislikten farklı konularla, kaliteli insanlarla haşir neşir olalım.

Arché Projesi, Türkiye’de eğitimin standardından memnun olmayan öğrencilerce 2014 yılında kuruldu. Yıllardır yaz tatillerimizi çeşitli yaz okullarında ve Nesin Matematik Köyü’nde geçirdiğimizden alternatif bir eğitimin mümkün olduğunu görmüştük. 2014’te “deneysel” bir kampla başladığımız bu süreçte şimdiye dek 11 yaz kampıyla 300’den fazla öğrenciye ve 60’dan fazla hocaya ulaştık. Merak ettiğimiz alanlarda kamplar düzenlemekle başladığımız Arché zamanla daha büyük bir amaca, Türkiye’de entelektüel alanı çeşitlendirmeye ve kendini entelektüel olarak tanımlayan insanları bir araya getirmeye evrildi. Boyumuzu oldukça aşan bu iş için bata çıka, oflaya puflaya ama heyecanımızı kaybetmeden (henüz) çalışmaktayız.

2019 programlarımıza göz atın:
https://archeprojesi.com/gelecek-programlar/


gönderen: xseddx - 10/04/2019 - 04:06
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:

HİÇ YORUM YOK, İLK YORUMU SEN YAP!

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.