usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
DERS NOTLARI bölümü aktif edilmiştir..
bugün itibariyle ders notu bölümünden faydalanabilirsiniz. belli aralıklarla sisteme 1000er sayfa şeklinde notlar eklenmeye devam edilecek. ayrıca eklemek istediğiniz ders notlarını sisteme ders notu ekleden ekleyebilirsiniz. tabi yayının yasal olmaması durumlarında başımızın ağrımaması için sizin ekledikleriniz onay sisteminden geçecek.. özellikle bu eğitim notları bölümünde çok sağlam bir yardımlaşma bekliyorum, herkes bulduğu ya da elindeki solid/autocad gibi programların videolarını ders notlarını bu alanda bizimle paylaşabilir..

bunun haricinde sohbet ve iletişim bölümlerimiz de yayına girmiş bulunmakta, problemleriniz oldukça burdan iletilmesi rica olunur.. ve son olarak tek eksik kalan kısım CV ve RADYO, zaman oldukça o kısımları kodlamaya devam ediyoruz ve kısa süre içinde onlar da aktif hale gelecek ve sitenin kodlaması tamamen bitecek. kodlama bitince de yönetimdeki yerimi arkadaşlardan birine devredip ders notları bölümüyle ilgilenicem..

gösterdiğiniz ilgiye ve tüm makine camiasına tşk.ler


gönderen: emre d. - 01/01/1970 - 02:00
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
Dj Peace
(04/02/2007 - 15:58)
dosyalar silinmicek dimi? dönem içinde çekebilrmiyizz
mTy
(04/02/2007 - 22:50)
eyv.
baloonist
(06/02/2007 - 11:47)
yok ya bu kadar upload edildi devlet silemez bunlari pehh :D
muztafa
(22/02/2007 - 05:54)
herşey rapid e yüklenmiş..

rapid te şole bi durum var..eğer yüklenen dosya premium üye(paralı üye) tarafından yüklenmez(upload) ise o dosya 30 gün içirisinde kimse o dosyayı yuklemezse dosya sistemden silinir) yani korkunuz olmasın. tüm dosyalar mutlaka 30 günde biri tarafından indirilir boylece silinme sorunu ortadan kalkar..

internet çöker rapidshare çökmez..
rahat olun..
emre d.
(24/04/2009 - 20:49)
dosyalar rapide paralı üye olunarak yüklendi. içiniz rahat olsun.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.